ΕΜΠΕΙΡΟ & ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

 

ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ
ΣΕ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ

 

ΑΜΕΣΗ & ΣΩΣΤΗ
ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΚΑΡΑΚΙΔΗΣ ΦΙΛΙΠΠΑΣ & ΤΖΙΒΑΝΗΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ
Πέτρινες Κατασκευές Καβάλα, Χαλκιδική, Θάσο & σε ολή την Ελλάδα


Η επιχείρησή μας “ΚΑΡΑΚΙΔΗΣ ΦΙΛΙΠΠΑΣ & ΤΖΙΒΑΝΗΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ” η οποία βρίσκεται στην Καβάλα, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 20 χρόνια με πέτρινες κατασκευές, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και μοναδικής αισθητικής.

Διαθέτοντας εξειδικευμένα συνεργεία με πολυετή εμπειρία στις πέτρινες κατασκευές, μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε οποιαδήποτε πέτρινη κατασκευή επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο, εξυπηρετώντας άμεσα την Καβάλα, την Χαλκιδική, την Θάσο όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, κατόπιν συνεννόησης...
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
 
 
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η πέτρα είναι φυσικό υλικό το οποίο με την κατάλληλη κατεργασία χαρίζει ζεστασιά και ομορφιά σε κάθε χώρο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Διαθέτοντας μακροχρόνια πορεία στο χώρο και παρακολουθώντας διαρκώς όλες τις νέες τάσεις, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας παντός είδους πέτρινες κατασκευές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Με αφετηρία την αγάπη μας για την τέχνη της πέτρας και με συμμάχους την φαντασία, την τεχνογνωσία και το έμπειρο συνεργείο μας, παρέχουμε σε κάθε πελάτη μας ολοκληρωμένα έργα υψηλής ποιότητας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ

ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ

Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε με πέτρινες κατασκευές, έχουμε αναλάβει και φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων στην Καβάλα, σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας καθώς και στο εξωτερικό. Δείτε εδώ μερικές εξ' αυτών...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ