ΚΑΡΑΚΙΔΗΣ ΦΙΛΙΠΠΑΣ & ΤΖΙΒΑΝΗΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ
Πέτρινες Κατασκευές Καβάλα


Η επιχείρησή μας “ΚΑΡΑΚΙΔΗΣ ΦΙΛΙΠΠΑΣ & ΤΖΙΒΑΝΗΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ” η οποία βρίσκεται στην Καβάλα, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 20 χρόνια με πέτρινες κατασκευές, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και μοναδικής αισθητικής.

Διαθέτοντας εξειδικευμένα συνεργεία με πολυετή εμπειρία στις πέτρινες κατασκευές, μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε οποιαδήποτε πέτρινη κατασκευή επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο, εξυπηρετώντας άμεσα την Καβάλα, όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, κατόπιν συνεννόησης.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Με άφθονο μεράκι
αγάπη και αφοσίωση για την δουλειά μας αναλαμβάνουμε επενδύσεις πέτρας σε τζάκια, τοίχους και δάπεδα, πλακοστρώσεις και οποιαδήποτε άλλη πέτρινη κατασκευή επιθυμείτε.

Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας και έτοιμοι να έρθουμε στο χώρο σας, να ακούσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις. Δημιουργούμε έργα διαχρονικά, μοναδικής αισθητικής και ποιότητας που στόχο έχουν να αναδείξουν τον χώρο σας. 

Έχοντας ως γνώμονα την υψηλή ποιότητα σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε, το άρτιο αποτέλεσμα, τις οικονομικές τιμές και τη συνέπεια στους χρόνους παράδοσης, προσφέρουμε εγγυημένη εργασία σε οτιδήποτε αναλάβουμε.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε με πέτρινες κατασκευές, έχουμε αναλάβει και φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων στην Καβάλα, σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας καθώς και στο εξωτερικό.
Στόχος μας είναι αφενός ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα το οποίο θα δώσει νέα διάσταση και χαρακτήρα με κάθε εφαρμογή σε έναν εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο.
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε την ιδανική λύση για τον χώρο σας. Εξυπηρετούμε άμεσα την Καβάλα, όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό κατόπιν συνεννόησης.